Op zaterdag 13 maart 2021 begint het nieuwe seizoen van Lego Masters weer in Nederland. Het tweede seizoen wordt elke zaterdag uitgezonden op RTL4 om 20:00 uur. Zet het in je agenda zodat je niks mist! Net als tijdens het eerste seizoen van Lego Masters zullen wij 13 maart 2021 ook weer vol verwachting voor de televisie zitten. We zijn enorm benieuwd wat de deelnemers dit keer zullen creëren en met wat voor prachtige LEGO® bouwwerken ze ons nu weer zullen verrassen.

Lego Masters als inspiratie

Tijdens het eerste seizoen van Lego Masters is het idee ontstaan om Brick My Picture te gaan maken. In eerste instantie was het idee om een grote wereldkaart van LEGO® steentjes te maken en deze aan de muur te hangen. Dat idee is uiteindelijk doorgegroeid naar deze website waarop iedereen zijn eigen foto kan maken van LEGO® steentjes. Na maanden aan deze website te hebben gewerkt is het nu eindelijk een realiteit geworden. We zijn nét op tijd klaar om opnieuw geïnspireerd te raken door het tweede seizoen van Lego Masters.

Jouw foto gemaakt van echte LEGO® steentjes? 

Ben je ook benieuwd hoe jouw foto's er uit zien als ze gemaakt zijn van echte LEGO® steentjes? Probeer gratis al jouw foto's. Je kan zoveel foto's en stijlen proberen als je wilt. Brick My Picture is ook erg geschikt om cadeau te doen. Je kan namelijk een handleiding kiezen waarbij de bouwer van te voren niet kan zien welke foto hij/zij aan het maken is. Daarnaast heb je het snel in huis, want wij versturen jouw pakketje rechtstreeks uit Nederland.

 

Lego Masters nieuwe seizoen