Is het canvas inbegrepen?

Jazeker. Het canvas is volledig gemaakt van echte LEGO® plaatjes. Je bouwt jouw foto bovenop deze plaatjes met verschillende vormen LEGO® blokjes.

Is het gemaakt van echt LEGO®?

Ja. Wij verkopen uitsluitend echte LEGO® steentjes. 

Wat zijn de verzendkosten?

Je kunt een overzicht van onze verzendkosten bekijken op onze Levertijd & verzendkosten pagina.

Wat is de garantie? Wat als ik niet voldoende LEGO® onderdelen heb gekregen?

We doen ons uiterste best om het juiste aantal onderdelen mee te leveren. We leveren standaard meer steentjes mee dan dat je nodig hebt om te voorkomen dat je te weinig hebt om jouw steentjes schilderij gemaakt van LEGO® mee te maken. Mocht het toch voorkomen dat je te weinig steentjes hebt ontvangen, dan sturen we kosteloos de ontbrekende LEGO® steentjes per post. Stuur een e-mail naar info@brickmypicture.com en we helpen je graag verder.

Lees meer op onze garantie & klachten pagina.

Hoe lang duurt de verzending?

Bezoek onze Levertijd pagina voor een compleet overzicht.

Welke vorm LEGO® steentjes krijg ik?

Elke kleur kan gemaakt worden met drie verschillende vormen steentjes. Met de combinatie van deze drie verschillende vormen en verschillende kleuren krijg je een unieke mozaïek die helemaal op maat gemaakt is voor jouw eigen foto.

  • 1x1 blokjes
  • 1x2 blokjes
  • 2x4 blokjes

Omdat we verschillende vormen steentjes gebruiken om jouw steentjes foto te maken is het extra leuk om deze cadeau te geven aan iemand. Als je kiest voor de stap-voor-stap handleiding krijg je een puzzel waarbij de bouwer van tevoren niet kan zien wat de afbeelding zal zijn, omdat de stap-voor-stap handleiding in een volledig willekeurige volgorde staat.

In wat voor verpakking komt het?

Jouw steentjes foto gemaakt van LEGO® wordt geleverd in een bedrukte doos. Deze doos wordt verstuurd in een kartonen verzenddoos zodat jouw bestelling veilig en compleet aankomt. Alle LEGO® steentjes die je nodig hebt om jouw steentjes foto te maken worden samen in één grote zak gedaan. Deze zak wordt samen met het canvas en geprinte handleiding in de doos gestopt zodat je een compleet pakket hebt waarmee je direct aan de slag kunt.  

Hoe lang duurt het om het steentjes schilderij te bouwen?

Afhankelijk van het formaat dat je kiest duurt het tussen de 2 uur (kleinste formaat) en 30 uur (grootste formaat) om jouw steentjes schilderij gemaakt van LEGO® te maken.

Wat is de kwaliteit van de LEGO® onderdelen?

Alle LEGO® onderdelen zijn nieuw of zo goed als nieuw. We verkopen uitsluitend LEGO® onderdelen die geen of amper gebruikersporen of verkleuring hebben.

Zit er een lijst bij?

Nee, momenteel hebben we geen optie om een lijst mee te sturen.

Antwoord niet gevonden?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contact opnemen